Cerca English (United States)  Italiano (Italia) Deutsch (Deutschland)  Español (España) Čeština (Česká Republika)
lunedì 17 giugno 2019 ..:: Početna stranica » Zima » Vijesti ::.. Registrazione  Login
Marilleva - Folgarida

Apartmani u Val di Sole

AppValdiSole1.jpg

A šarmantan i prostrana tri-sobni apartman sa četiri (šest) ležaja smještenih u rezidencijalnim kompleks sastoji se od dvije stambene jedinice. Apartman, smješten na prvom katu je nova, koja se nalazi na jednom katu i opremljene skrbi. Životni prostor, sjajna i pozdravlja se sastoji od kuhinje i dnevni prostor sa sofa krevetom. Na istom katu imamo prilično dvokrevetna spavaća soba, jedna dvokrevetna spavaća soba i kupatilo sa tuš kabinom.

I "smješten je u mirnom položaju u blizini centra Dimaro svih glavnih službi u zemlji, barova, restorana, trgovina, kina, kazališta, ljekarne, crkve. Je 5 km udaljen od ski lifta za Folgarida. Zimi, besplatnu uslugu autobusnog spaja na Folgarida Dimaro. Struktura je osobito pogodna za parove ili male obitelji. Ima color TV, perilica rublja, centralno grijanje i parkirno mjesto.

AppValdiSole2.jpg

Struktura se sastoji od četiri stambene jedinice smještene na Almazzago, deset minuta od ski-Folgarida. Tri-sobni apartmani nalaze jedan u prizemlju i jedan na drugom katu (potkrovlje). Apartmani su dobro strukturirane, četiri ležaja, dnevni prostor Sastoji se od kuhinje i dnevne sobe, jedna dvokrevetna spavaća soba, jedna dvokrevetna soba s kreveta na kat i kupaonica sa tušem. Smješteni su na jednom katu, namješten sa jednostavnost i eleganciju.
Kuća je smještena na strateški položaj i zimi za skijanje zbog blizine skijališta Folgarida-Marilleva-Madonna di Campiglio, u ljetnim mjesecima za svoje mirnoj lokaciji u Open nekoliko kilometara od parka Nacionalni park Stelvio i Adamello-Brenta. Slobodan stop nevebus povezuje selo Almazzago na kabel od Daolasa se nalazi 10 metara od kuće. Udaljenost između apartmana i kabela: 700 metara Struktura je osobito pogodna za parove ili male obitelji. To je za pranje rublja stroj za pranje rublja soba sa tokena, parking, vrt.


AppValdiSole3.jpgCopyright (c) 2000-2006   Condizioni d'Uso  Dichiarazione per la Privacy
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation