Cerca English (United States)  Italiano (Italia) Deutsch (Deutschland)  Español (España) Čeština (Česká Republika)
martedì 26 gennaio 2021 ..:: Početna stranica » Wellness (HR) ::.. Registrazione  Login
Relax & Wellness
Wellness0.jpg
Obnovite duh i tijelo u jedinstvenom ambijentu wellness centara naših hotela koji nude bogatu paletu raznovrsnih sadržaja, programa i posebnih ponuda namijenjenih potpunom opuštanju i oslobađanju od stresa svakodnevnog života.
Pronađite trenutak za sebe u saunama, bazenima, jacuzzijima i kupeljima, opipajte puls zdravlja u fitness i sportskim centrima, obnovite energiju uz raznovrsne masaže i tretmane ljepote te si priuštite opuštanje u prirodnom mediteranskom okruženju.
Uz brojne sadržaje ističemo i vrhunski smještaj u ugodno i suvremeno opremljenim sobama i apartmanima, smještenima u miru mediteranskog zelenila nedaleko mora.
Istražite posebnosti naših wellness i fitness centara, posebnih programa zdravlja i ljepote te uživajte u opuštajućim masažama i posebnim antistresnim programima.
Gosti skloni aktivnijem načinu provođenja odmora, u našim će hotelima moći održati formu i uz sportsku animaciju, jutarnju gimnastiku ili aerobic, a na raspolaganju im stoji i velik izbor menija poput makrobiotičkog, veganskog i vegetarijanskog.
Odlučite se za opuštajući odmor u Poreču ili Dubrovniku i prepustite se njezi tima vrhunskih stručnjaka wellness centara u našim hotelima.

Wellness1_porec.jpg
POREC (Hotel **** polupansion od € 52,00 po osobi na dan)
Bogata gastronomska ponuda, prostrani wellness centar, maštovito dizajniran vanjski i unutarnji bazen te raznoliki sportski sadržaji, čine ovaj hotel idealnim mjestom za aktivan odmor i opuštanje.

Wellness2_rabac.jpg
RABAC (Hotel **** polupansion od € 47,50 po osobi na dan)
Uživajte u gastronomskim delicijama na prostranoj terasi restorana s pogledom na more, opustite se uz unutarnji i vanjski bazen te uživajte u sadržajima wellness centra.

Wellness3_dubrovnih.jpg
DUBROVNIK (Hotel **** polupansion od € 130,00 po osobi na dan)
Suvremeni dizajn, ekskluzivno ozračje Dubrovnika, prekrasan pogled na more i Elafite te mnoštvo dodatnih sadržaja čine idealnim mjestom za opuštanje i održavanje seminara, kongresa i poslovnih sastanaka.

Wellness4_dubrovnih.jpg
DUBROVNIH (Hotel **** polupansion od € 130,00 po osobi na dan)
Prirodno okruženje hotela sa smirujućom mediteranskom vegetacijom, vlastitom hotelskom plažom, upotpunjeno bogatom ponudom i sadržajima visoke kategorije u potpunosti će zadovoljiti Vašu potrebu za opuštanjem i odmorom od svakodnevice.
          
 
Copyright (c) 2000-2006   Condizioni d'Uso  Dichiarazione per la Privacy
DotNetNuke® is copyright 2002-2021 by DotNetNuke Corporation