Cerca English (United States)  Italiano (Italia) Deutsch (Deutschland)  Español (España) Čeština (Česká Republika)
martedì 26 gennaio 2021 ..:: Početna stranica » Otok Krk ::.. Registrazione  Login
Otok Krk


OTOK KRK

Krk1.jpg   Krk2.jpg

Jeste li znali da je otok Krk za svoje bogatstvo mora i kopna već u antičko doba bio nazvan Insula Aurea (zlatni otok), a grad Krk Splendidissima Civitas Curictarum (prekrasnom gradu Veglioti)?
Krk, otok specifičnog niza razloga, od velikog kulturnog i povijesnog bogatstva, zanimljivih ljudi i bogate turističke ponude, ravnodušnim neće ostaviti one koji se barem jednom posjetiti i iz godine u godinu potvrđuju i naši gosti zadovoljni.
Postoje još dvije vrlo važne stvari koje se razlikujete od drugih otoka na Jadranu. Od ukupno 1246 otoka na hrvatskoj obali, otoku Krku sa svojom površinom od 406 km2 uz otok Cres je najveći otok na Jadranu. Osim što je najveći, otok je bolje povezani s kopnom i tako u posljednje vrijeme često se naziva najbliži otok na Jadranu.
S obzirom na činjenicu da je najudaljeniji Europe, Skandinavije, odnosno, ne daleko od Krka više od tri sata leta, jasno je da danas ne postoji bolji način da se podijele u dnevni ritam i monotoni šum urbana s opuštenoj atmosferi Mediteranu, na otoku Krku u najkraćem mogućem vremenu i uz manje napora.

HOTEL NA KRK

HKrk1.jpg

Valamar Koralj Romantic Hotel ***

Hotel je idealan za romantični bijeg. Sobe su komforne i opremljeni s pogledom na more ili u mirisnim mediteranskim raslinjem.
          
 
Copyright (c) 2000-2006   Condizioni d'Uso  Dichiarazione per la Privacy
DotNetNuke® is copyright 2002-2021 by DotNetNuke Corporation